Particulieren

binnenwerk

Het gevoel van een nieuwe woning beleven ?

Al je muren, plafonds, deuren, deurposten, houtwerk en kozijnen kunnen wij weer nieuw leven inblazen.

Met veel passie verzorgen wij vakkundig al het lakwerk, sauswerk, spuitwerk en bijkomende reparaties en afdichten van alle scheuren, gaatjes en kieren. Natuurlijk  behangen wij ook.

Wij beschikken over al het steiger en klimmateriaal voor binnen en buitenwerk.

Wij nemen jou al het werk uit handen.

Laat ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te maken.
Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Je kan natuurlijk ook altijd bellen.

buitenwerk

Een glimlach op je gezicht wanneer je thuiskomt. Je huis weer als nieuw. Wij kunnen hiervoor zorgen. En een schilderbeurt zorgt voor het behoud van je huis. 

Wij knappen met veel liefde voor ons vak jouw huis van buiten weer helemaal op. Scheuren, kieren en rotte plekjes pakken we aan zodat je huis er weer jaren prachtig en als nieuw bij staat en beschermd is tegen de elementen. 

Vul het contact formulier onderaan deze pagina in en we komen langs voor een vrijblijvende offerte.

Kozijnen en deuren vervangen

Als een kozijn of deur echt aan vervanging toe is, kunnen wij uiteraard ook heel het kozijn vervangen of een nieuwe deur plaatsen. Daarna werken wij deze netjes af in de door jou gekozen kleuren.  

REparatie woning

Ook voor houtrotreparatie en deelvervangingen aan jouw woning (binnen of buiten) kan je bij ons terecht, op een professionele wijze repareren wij lekkage schade en kleine reparaties aan boeidelen en het houtwerk en stucwerk.

EEN IMPRESSIE VAN ONZE PROJECTEN

professionele-schilders-particulier-gevel

Onze schilders

Wil jij ook je huis laten schilderen door een professioneel schildersbedrijf uit Hellevoetsluis, bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn niet alleen in Hellevoetsluis werkzaam, maar ook in onder andere Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Tinte, Zuidland, Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal, Spijkenisse, Stellendam, Ouddorp en Goedereede.

Hellevoetsluisschilders schildert of spuit op een professionele manier onder andere;  luxe villa’s, grachtenpanden, monumentale panden, rijtjeswoningen, appartementen en vakantiewoningen.

Onze schilders werken met veel zorg en passie zowel de binnenkant als de buitenkant. Ons doel is kwaliteit en een tevreden klant.

wij werken o.a. met onderstaande merken