Bedrijven

SPUITEN BEDRIJFSRUIMTE VOOR

SPUITEN BEDRIJFSRUIMTE NA

BInnenwerk

Hellevoetsluisschilders levert vakwerk met grote passie. Vakkundig maatwerk en advies voor jouw bedrijf. Wij doen alle voorkomende schilder- en spuitwerkzaamheden, reparaties en behangwerk binnen. Laat ons jouw werk en jouw zorgen uit handen nemen. Wij zijn in bezit van alle steigers en klimmateriaal voor binnen en buiten.

buitenwerk

De buitenkant van jouw bedrijf is het visitekaartje. Hellevoetsluisschilders geeft jou graag advies en verzorgt maatwerk. Met liefde voor ons vak zodat jouw bedrijf er van buiten weer netjes en verzorgd uitziet. Wij schilderen, sauzen, spuiten en alles wat daarbij komt kijken. Houtrot reparaties, deelvervangingen maar ook het plaatsen van geheel nieuwe kozijnen kunnen wij voor jou doen. Vraag ons vrijblijvend om een offerte.

VOOR

NA

reparatie werkzaamheden

Ook voor houtrot reparatie en deelvervangingen kan je bij ons terecht, op een professionele wijze repareren wij lekkage schade en kleine reparaties aan boei-delen en het houtwerk en stucwerk.

KOZIJNEN EN DEUREN VERVANGEN

Als een kozijn of deur echt aan vervanging toe is, kunnen wij uiteraard ook heel het kozijn vervangen of een nieuwe deur plaatsen. Daarna werken wij deze netjes af in de door u gekozen kleuren.  

een impressie van onze projecten

afa6cc97-366c-4448-998f-9088364e2d74
professionele-schilders- kozijnen-pui-schilderen
hellevoetsluisschilders-diverse-schilder-projecten

Onze schilders

Wij zijn professionele zeer bekwame en ervaren schilders van kantoren, bedrijfspanden, loodsen, scholen, winkelpanden, cafés, party centra, restaurants en medische centra. Tevens schilderen of spuiten wij diverse ruimtes waar mensen bij elkaar komen, van sportschool tot yogacentrum en van kantine tot kantoor en alles wat daar tussen zit. Het opknappen van lakwerk van deuren, deurposten, raamkozijnen en trappen of sauzen/spuiten van muren, plafonds en trappenhuizen doen we met zorg.

Ook zijn wij de juiste schilders om al het buitenwerk voor je te doen en het aangezicht van je bedrijfspand weer nieuw leven in te blazen. Laat onze schilders jouw bedrijf weer schilderen van binnen en/of buiten zodat het er weer jarenlang fris en netjes uitziet.

Voor grotere projecten hebben wij een netwerk van zeer kundige schilders waar wij nauw mee samen werken.

wij werken o.a. met onderstaande merken